Om oss

Fastighetsboxbutiken.se är specialiserat på att sälja och leverera fastighetsboxar, postboxar och tillbehör till entrén.

Vårt team har arbetat med fastighetsboxar sedan 2005, och är förmodligen de i Sverige som kan fastighetsboxar bäst. Ni kan alltid ta kontakt med oss för att få hjälp med placering, val av modell, frågor om digitalisering av boxar eller vad ni har för frågor om fastighetsboxar. 
 
Postbox Lynx bygger på en patentsökt och därmed unik konstruktion som ger en rad fördelar. I korta drag har vi utvecklat bort de tunga svetsade sidorna som finns på traditionella boxarna och tagit fram en ny typ av upphängning för dörrarna. Denna till synes enkla förändring innebär att vikten minskar med ca 20 %, ramen behöver behöver längre svetsas, men ändå blir den färdiga produkten mer säker och får ett smäckrare utseende. Teknisk innovation är ett sätt att skapa förbättringar utan att något blir sämre. 
 
Vi på Fastighetsboxbutiken brinner för miljö och hållbarhet. Därför producerar vi alla våra produkter i Västervik, Småland. Längs E22, ca 1 mil norr om Västervik, producerar vi fastighetsboxarna från högkvalitativa plåtskivor till kompletta boxar. Alla ingående material kommer från Sverige eller EU.
 
Fastighetsboxbutiken.se är en del av Boxicon AB. Boxicon har utvecklat och säljer fastighetsboxen Lynx, som finns i en rad olika modeller. 
Varukorg